INSTRUCȚIUNI INSCRIERE CLASA a V - a,

 AN ȘCOLAR 2021-2022

 

            Pentru înscrierea în clasa a V - a, an școlar 2021-2022, cererile se vor completa de către părinți elevilor , câte una pentru fiecare clasă (matematică și intensiv engleză) , în funcție de opțiuni.

            Pentru clasa a V - a intensiv engleză , în dreptul rubricii MANUAL, se va trece titlul manualului studiat în clasa a IV-a.

            Pe cererea pentru înscriere în clasa de matematică apare rubrica OPȚIUNEA 1: aici se va completa de către părinți elevilor care se înscriu să susțină testarea la ambele clase , specialitate la care se optează pentru a rămâne, în cazul în care acesta va fi admis în ambele clase.

            Cererile vor fi semnate de ambii părinți și vor fi însoțite de copia certificat de naștere a elevului precum și de copii de pe cărțile de identitate ale părinților. În cazul elevului care a susținut examen de competență lingvistică într-o limbă de circulație internațională (limba engleză) și a obținut o diplomă nivel A1 sau nivel superior, se va atașa copie diplomei. Acestea vor fi scanate și trimise pe e-mailul școlii: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

                        Ulterior, veți primi numărul de înregistrare pe adresa de mail de pe care ați trimis documentele. 

 

 

       Documente:

       - Cerere inscriere - link   ( Perioada de inscriere 12 aprilie - 31 mai 2021 )

       - Regulament - link

      - Ordinul 3691- link